Intersect360 Research a publicat o prezentare generală a pieței HPC și AI.

Topul producătorilor de servere pe piața HPC și AI Training.

Piața mondială de calcul de înaltă performanță totalizează în prezent 41 de miliarde de dolari, potrivit companiei de analiză HPC și hiperscale Intersect360 Research.

În următorii cinci ani, Intersect360 Research preconizează că HPC și Instruirea în domeniul Inteligenței Artificiale vor reveni la niveluri stabile de creștere. Bugetele HPC vor crește la 59,2 miliarde USD până în 2026, o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 7,7%. Fără a include consumul la scară ridicată, HPC și Inteligența Artificială vor crește la 70,0 miliarde de dolari, un CAGR de 8,6%.

TOP 5 producători de servere de HPC + AI în funcție de venituri

  1. HPE
  2. Dell
  3. Lenovo
  4. Supermicro
  5. Atos/Bull

Despre Intersect360 Research

Intersect360 Research este o firmă de studii de piață, cercetare și consultanță axată pe tendințele centrelor de date de înaltă performanță, inclusiv High Performance Computing (HPC), inteligența artificială (AI) și învățarea automată, cloud computing, big data și hyperscale. Intersect360 Research utilizează atât cercetări bazate pe utilizatori, cât și pe furnizori, pentru a-și forma o perspectivă completă asupra dinamicii pieței, a tendințelor și a modelelor de utilizare, inclusiv a aplicațiilor tehnice și de afaceri. Cercetările companiei axate pe utilizatorul final sunt inclusive atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere al utilizării, permițând Intersect360 Research să ofere clienților săi modele de piață totale care includ atât aplicațiile HPC tradiționale, cât și cele emergente.

 

Pe lângă serviciile sale de abonament pentru consultanță de piață, Intersect360 Research oferă clienților o serie de servicii specifice, inclusiv studii și analize personalizate. Mai multe informații despre Intersect360 Research, precum și întreaga gamă de rapoarte Intersect360 Research disponibile pentru cumpărare și descărcare pot fi găsite la adresa www.intersect360.com.